NAŠE USLUGE

osnovne
delatnosti

PROIZVODNJA DIZALICA

Proizvodnja, isporuka, montaža i puštanje u rad industrijskih dizalica

Naša kompanija se ponosi svojom vrhunskom ponudom u proizvodnji, isporuci, montaži i puštanju u rad industrijskih dizalica. Sa bogatim iskustvom i stručnošću, nudimo vrhunske proizvode i usluge za podizanje i transport teških tereta i opreme. Konstrukcija: mosnih, portalnih, konzolnih, jednošinih (monorail) i specijalnih dizalica.

Usluga isporuke

Isporuka opreme i rezervih delova

Alfa Kran vam obezbeđuje brzu i efikasnu isporuku opreme i rezervnih delova. Kao lider u industriji dizalica i transportne opreme, možete se osloniti na nas za pouzdanu i tačnu isporuku. Naša dostava je prilagođena vašim potrebama i ispunjava najviše standarde kvaliteta. Osim toga, nudimo širok spektar rezervnih delova kako biste održavali vašu opremu u vrhunskom stanju. Alfa Kran – brza i sigurna isporuka za vaše potrebe.

Daljinsko Upravljanje

Ugradnja (daljinskog) radijskog upravljanja dizalicama

Vršimo ugradnju radijskog upravljanja našim dizalicama. Naši stručnjaci pružaju efikasnu i pouzdanu instalaciju daljinskog upravljanja, što vam omogućava veću fleksibilnost i sigurnost u radu sa dizalicama. Vaša oprema će biti opremljena najnovijim tehnologijama za bezbednost i produktivnost. Pouzdajte se u nas za vrhunsku uslugu ugradnje radijskog upravljanja.

A STRUKA NAM JE I

Ugradnja kliznih napojnih vodova za napajanje dizalica

Ugradnja kliznih napojnih vodova za napajanje dizalica je još jedna od naših specijalnosti. Naši stručnjaci će pažljivo instalirati ovu ključnu komponentu kako bi osigurali neprekidno i sigurno napajanje vaših dizalica. 

Alfa Kran pruža visokokvalitetne usluge i tehnološki napredna rešenja za vaše potrebe u industriji dizalica.

SERVIS

Servisiranje opreme

Kao pouzdan partner, Alfa Kran pruža stručan servis za vašu opremu. 

Naša tim obavlja sve vrste servisiranja s pažnjom na detalje, osiguravajući da vaša oprema radi besprekorno.